Naslovna Dogadjaj Vreme ne utiče na klizače u Inđiji

Vreme ne utiče na klizače u Inđiji

PODELI
Foto: dnevnik

INĐIJA: Ustanova Sportski centar u Inđiji obezbedila je led da bi klizalište bilo prošle sedmice otvoreno po planu.

Novost za ovu sezonu je da su klizalište i svačionica pokriveni, tako da su obezbeđeni optimalni uslovi bez obzira na vremenske prilike. Predviđeno je da klizalište radi mesec i po, svakog dana od 10 pre podne do 22 sata.

  • Sa školom klizanja krenuće se posle Nove godine, dok se deca malo zadovolje u prvom naletu, i naravno da ćemo krajem januara organizovati posete za sve naše škole na nivou opštine. Doći će deca iz svih seoskih škola da im pružimo zadovoljstvo da se besplatno klizaju i nauče tu veštinu. To je nešto što svake godine radimo – rekao je Ilija Trbović, direktor Ustanove Sportski centar.

Većina lokalnih samouprava organizuje dočeke na trgovima za Novu godinu, koncerte, što je zabava u jednoj noći. U Inđiji su se opredelili da ta sredstva preusmere na klizalište.

  • Generacije će ovako naučiti da klizaju, imamo događaj iz dana u dan čitave zime, prazničnu pravu atmosferu i to je ono za šta smo se mi opredelili –rekao je predsednik opštine Inđija Vladimir Gak. -Kao što smo se uvek vodili ne za onim što je popularno, nego za onim što je na neki način korisnije za građane opštine Inđija, odnosno, uvek su nam prioritet deca.

Pored klizališta zimskoj čaroliji doprinos daje i dekorativna rasveta od „Sata“ do kraja šetališta, a novogodišnji dekorativni mobilijar na „Trgu kod pošte“ meštanima i gostima pruža mogućnost da kreiraju svoje najlepše novogodišnje razglednice.

Cena iznajmljivanja klizaljki je 100 dinara, a škola klizanja za sve učenike škola sa teritorije opštine Inđija biće besplatna.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here