Naslovna Hronika VRŠNJAČKO NASILJE U STAROJ PAZOVI: Čupala, šutirala drugaricu u stomak, bacala stolice

VRŠNJAČKO NASILJE U STAROJ PAZOVI: Čupala, šutirala drugaricu u stomak, bacala stolice

PODELI

Vršnjačko nasilje sve je prisutnije. Svedoci smo širenja nasilja kod sve mlađe dece, koja slede primer. Novi incident zabeležen je u Staroj Pazovi. Centru za socijani rad Stara Pazova je ove godine prijavljeno 21 slučaj vršnjačkog nasilja.

J. I. (16) nasrnula je tokom nastave u Gimnaziji “Branko Radičević” u Staroj Pazovi na Ž. V. (16) koja je lakše povređena. Do incidenta je došlo zbog svađe oko Fejsbuka jer se žrtva navodno dopisivala sa dečkom u kojeg je nasilnica zaljubljena!

Napad su zabeležile sigurnosne kamere, protiv J. I. je podneta prijava, a snimak je preat policiji.

U Gimnaziji “Branko Radičević” potvrdili su da je njihova učenica pretučena. “Škola ima video-nadzor i ceo slučaj su zabeležile kamere. Snimak je predat policiji, upućen je zahtev za pokretanje postupka, sve je obavljeno po zakonu i kako procedura nalaže” – rekao je direktor škole Miroslav Opalski.

Kako saznajemo, incident se dogodio pre početka prvog časa u popodnevnoj smeni. Učenica Tehničke škole, J. I. upala je s dve drugarice u učionicu. Vikale su, bacale stolice i udarale rukama o sto.  Zatim su prišle Ž. V., koja je sedela na svom mestu, i nasrnule na nju.

Pojavio se još BRUTALNIJI snimak iz istog mesta (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Ono što treba najviše da nas zabrine je da niko od njih nije reagovao i pokušao da zaštiti žrtvu pomahnitalih nasilnica.

J. I. je uhvatila Ž. V. za kosu, urlala na nju i čupala je! Nasilnica se tu nije zaustavila, već ju je i nekoliko puta udarila nogom u stomak! Povređena devojčica je nekako uspela da se pridigne, a kad je krenula da sedne na svoje mesto, nasilnica i njene drugarice ponovo su joj zapretile batinama. Rekle su joj da će sledećeg dana dovesti još jednu devojčicu koja će je premlatiti” ispričao je izvor za Alo i dodao da je dalje batinanje sa ozbiljnijim posledicama sprečila je profesorka koja je uletela u učionicu čim je začula vrisku i jauke.

VRŠNJAČKO NASILJE: Brutalno pretučena devojčica (VIDEO)

Profesorka je učenice Tehničke škole poslala kod pedagoga, pa je ceo slučaj prijavila policiji, piše Alo. Uprkos tome, nasilnice su se istog dana raspitivale kod ostalih đaka do kada je povređena devojčica u školi narednog dana. Ž. V. iz straha od ponovnih batina nedelju dana nije pohađala nastavu

Neki smatraju da za ovakve incidente odgovorni roditelji, ono što “ponesu” od kuće, dok su drugi mišljenja da je nasilje odraz celog društva!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here