Naslovna Srem Vrtić “Čuperak” u Laćarku dobio letnjikovac

Vrtić “Čuperak” u Laćarku dobio letnjikovac

PODELI
Foto: Sremska TV

LAĆARAK – Društveno odgovorna kompanija uz podršku Grada Sremska Mitrovica poklonila je mališanima iz vrtića “Čuperak” u Laćarku vredan poklon u vidu letnjikovca za dvorište sa sadržajima za igru i edukaciju.

Ovo je samo jedna u nizu donacija za objekte za predškolsko obrazovanje širom Srbije ove kompanije a ovakav vid saradnje uvek je dobrodošao, istakli su prisutni.

Novi letnjikovac sa peščanikom, donacija društveno odgovorne kompanije obradovala je mališane iz predškolske ustanove “Čuperak” u Laćarku.

Ova akcija naišla je na odobravanje i Saveta roditelja, koji su kako kažu zahvalni na donaciji jer nisu uvek u mogućnosti da doprinesu krupnijim projektima.

Predškolska ustanova “Pčelica”, kojoj pripada i vrtić Čuperak, od 2019. godine primenjuje nove osnove programa koji stavlja akcenat kako na razvoj odnosa i građenje partnerstava kako sa porodicama tako i sa lokalnom zajednicom i društveno odgovornim kompanijama.

Ova društveno odgovorna kompanija je u proteklih godinu dana postavila 10 sličnh letnjikovaca širom Srbije.

Grad Sremska Mitrovica i Gradska Uprava za obrazovanje podržavaju ovakav vid saradnje, kako u ovom konkrenom slučaju tako i za sve buduće sradnje sa društveno odgovornim kompanijama koje vode računa i o najmlađim sugrađanima.

Novi letnjikovac sadrži stolice i tolove, table i interaktivni materijal kako bi boravak mališana na otvorenom bio što ugodniji. Ipak, najveće interesovanje privukao je peščanik u sklopu letnjikovca koji služi za vežbanje motorike.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here