Naslovna Dogadjaj Vučić u Belegišu: “Gradićemo autoput Ruma – Šabac – Loznica”

Vučić u Belegišu: “Gradićemo autoput Ruma – Šabac – Loznica”

PODELI
Foto: PREDSEDNIŠTVO SRBIJE / PROMO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oblazi danas, u okviru kampanje “Budućnost Srbije”, Sremski okrug, a centralno obraćanje građanima biće u 17 sati u Sremskoj Mitrovici.

U poseti Sremu Vučić će obići i Rumu

On je tokom posete Belegišu najavio da će se graditi autoput Ruma – Šabac – Loznica, kao i dodatni putni krak ka BiH i Republici Srpskoj dug 18 kilometara sa mostom preko Rače. Rekao je da je država radila veliki broj objekata, poput škola i vrtića i infrastrukturnih objekata, kao i obnovu 22 kilometra autoputa od Batrovaca ka Sremskoj Mitrovici.

– Važno je da uradimo i lokalne puteve – dodao je Vučić.

VUČIĆ DOLAZI U INĐIJU

Istakao je da se zemlja 2013. i 2014. suočavala sa bankrotstvom države zbog nedogovrnosti onih koji su bili na vlasti, a koji su uništili fabrike i opljačkali državu.

– Zahvaljujući teškim reformama četvrtu godinu zaredom imamo suficit u budžetu, a javni dug je kada sam postao premijer bio 77 ili 78 odsto BDP-a, dok je danas 50 odsto što je bolje nego u najvećem broju zemalja EU – naglasio je Vučić.

Foto: PREDSEDNIŠTVO SRBIJE / PROMO

Dodao je da će se nastaviti smanjivanje javnog duga “kako naša deca ne bi morala da ih vraćaju”, istakavši da mnogi danas samo govore “glasajte za nas”, i da možemo da vidimo “neku čudnu demokratiju u svetu gde neko kaže – ja sam predsednik iako nije bilo izbora”.

– Ta moda je i kod nas zavladala, pa bi mnogi da dođu na vlast bez izbora i narodne volje. To je nedogovoran i besmislen pristup. Tako su pre govorili: glasajte za nas kada su rušili Miloševića, a onda sproveli najgore pljačkške pivatizacije – rekao je Vučić.

Predsednik obilazi Srem

Naveo je da su samo ti koji su bili na vlasti postali bogatiji i milioneri, dok je narod bio sve siromašniji. Kako je rekao, “narod se oslobodio straha od takvih kabadahija koji ucenjuju prtiskom na ulici”.

– Ne plašimo se uopšte, jer smo uvek spremni za glas naroda, da narod oceni kako smo mi radili i kao su oni radili – rekao je Vučić.

Uhapšene 3 osobe zbog zloupotrebe službenog položaja!

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here