Naslovna Srem Pećinci Vučić u poseti Sremskom okrugu: Poseta Donjem Tovarniku

Vučić u poseti Sremskom okrugu: Poseta Donjem Tovarniku

PODELI
Foto: Aleksandar Vučić/Facebook

DONJI TOVARNIK – Predsednik Aleksandar Vučić započeo je danas posetu Sremskom okrugu obilaskom lovačke kuće “Donji Tovarnik“, u tom mestu u blizini Pećinaca.

Vučić je u Donjem Tovarniku razgovarao sa predstavnicima lovačkog udruženja, udruženjem žena “Sunčev cvet”, a takođe, obišao je i mini zoo vrt. Uz predsednika prisustvuju i ministarka poljoprivrede Jelena Tanasković, pokrajinski premijer Igor Mirović, ministar odbrane Miloš Vučević i drugi.

Kako kažu članovi lovačkog udruženja, predsednik je pre pet godina obećao da će doći u Donji Tovarnik, a danas je to obećanje i ispunio.

Predsednik se zahvalio na poklonu koji mu je uručen i deci iz folklornog društva što čuvaju našu tradiciju.

– Obradovali su me naši lovci Lovačko Društvo Donji Tovarnik, ne samo zato što ništa nisu tražili, nego i zbog predivnog poklona – ovaj vuk je simbol naše borbe za razvijenu Srbiju. Hvala vam što ste vredni i što se trudite da sami stvarate, radite i privređujete, a posebno hvala ovoj predivnoj deci FD “Izvor Donji Tovarnik” koja čuvaju kulturno nasleđe naše zemlje, rekao je predsednik.

-A posebne slatke muke imam sa ovolikim kolačima – da nema kamera, kako bih rado probao krofne, našalio se predsednik sa prisutnim meštanima.

Predsednik Vučić posle Donjeg Tovarnika je u poseti proizvodnog pogona u Staroj Pazovi kompanije “Stamevski – Moj slatkiš”, zatim sledi poseta Inđiji i obilazak proizvodnog pogona kompanije “Plastik Gogić”. Nešto kasnije će posetiti Rumu gde je predviđeno otvaranje novog objekta PU “Poletarac”, objekat “Kockica 2”. U Šidu će danas predsednik obići poljoprivredno gazdinstvo porodice Kosijer, a nakon toga će se obratiti građanima u Sremskoj Mitrovici.

Podsećamo da je predsednik 10. marta na sednici Glavnog odbora stranke najavio da će krenuti u obilazak Srbije i da će do kraja godine obići svih 25 okruga.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here