Naslovna Dogadjaj Vučić u Šidu: Dovodimo najmanje jednog investitora

Vučić u Šidu: Dovodimo najmanje jednog investitora

PODELI
Foto: Predsedništvo Srbije

Predsednik Srbije rekao je građanima Šida da je do sada najmanje urađeno u toj opštini, zbog čega će se u narednom periodu nastojati da u to mesto dovede najmanje jedan ili više investitora.

Vučić u Dobrincima: Dodatne subvencije za preradu u poljoprivredi

On je, u obraćanju povodom obilaska rekonstruisane zgrade škole ukazao da je srećan što je u obnovu tog zdanja uloženo 53 miliona dinara.

– Sve javne objekte ćemo obnoviti, uradićemo obilaznicu oko Šida. Brzo ćete videti početak tih radova. Obnovićemo sve puteve da od Tovarnika do centra Šida sve bude kao “pista”, a ne da se sramotimo pred svetom – kazao je on.

Vučić u Belegišu: “Gradićemo autoput Ruma – Šabac – Loznica”

Ukazao je da su u toku radovi na 22 kilometara auto-puta od Batrovaca do Kuzmina, i, da mu je v.d. direktora „Puteva Srbije“ Zoran Drobnjak preneo da će radovi biti završeni do kraja godine.

– Najmanje smo uradili za Šid, i izvinjavam se ovde pred ovoliko građana, ali zato ćemo da sada najviše radimo u Šidu. Samo sam u Rumi otvorio pet fabrika, pa u Inđiji, Pećincima, a ovde smo samo “Srem Šid” obnovili i pomogli “Agropapuk”. Sada je gotova industrijska zona i dovešćemo jednu, a nadam se i dve fabrike kako bi građani ostali na svojim ognjištima – rekao je on.

Foto: Predsedništvo Srbije

Vučić je naglasio da je veoma važno da građani ostanu u graničnom mestu.

Najavio je i da će država uraditi i vodovod u Šidu tamo gde ga nema.

Vučić: Za završetak sportske hale u Inđiji 250 miliona dinara

– Opština Šid je u teškom stanju zbog nasleđenih stvari, ima veliki deficit i dug. Zato ćemo gledati da Novi Sad i Beograd pomognu u novcu i radovima – dodao je on ukazujući da će dovođenjem fabrika opština imati veće prihode i moći sama da investira u infrastrukturu.

Vučić je istakao da će biti uloženo u svaki javni objekat.

Zaplenjeno oružje u Staroj Pazovi!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here