Naslovna Dogadjaj Vučić u Sremskoj Mitrovici – dočekalo ga 6.000 ljudi!

Vučić u Sremskoj Mitrovici – dočekalo ga 6.000 ljudi!

PODELI
Foto: budućnostsrbije/instagram

Oko 6 hiljada građana okupilo se u Sremskoj Mitrovici, a predsednik Srbije im se na početku zahvalio na veličanstvenom dočeku, kao i onima sa kojima je danas pričao u svim gradovima i selima koje je u toku dana obišao.

Vučić u Šidu: Dovodimo najmanje jednog investitora

– Pre svega, želeo bih da čestitam svim damama 8. mart i da se zahvalim svima koji su došli danas ovde u Sremsku Mitrovicu – počeo je svoje obraćanje predsednik Srbije.

On je istakao da ljudi treba da podržavaju one koji su posvećeni poslu, a ne one koji obećavaju. Takođe, rekao je da će se jačanje srpske ekonomije videti povećanjem plata i penzija i to je, poručio je, nešto što će se desiti ove, ali i naredne godine.

Vučić u Dobrincima: Dodatne subvencije za preradu u poljoprivredi

– Mi radimo polako, pošto ništa ne ide preko noći. Srbija može bolje i više, nećemo da gajimo tajkune, a da država od toga nema ništa. Što se ekonomije tiče nemam bojazni.

– Ja nikada nisam imao toliko poziva nego o pitanju Zakona o poreklu imovine. Ja im samo kažem da Ministarstvo pravde radi na tome, pa da ćemo onda da vidimo kako ćete vi, koji ste sada milijarderi, da opravdate odakle vam toliki novac. Oni koji su prevarama to stekli moraće da obrazlože, a zatim državi da plate – rekao je Vučić.

Foto: Tanjug
Građanima se obratila i Ana Brnabić

Premijerka Srbije, Ana Brnabić, obratila se građanima u Sremskoj Mitrovici i poručila da su oni jedan tim čiji je jedini zadatak bolji život građana.

Vučić: Za završetak sportske hale u Inđiji 250 miliona dinara

– Kada sam ušla u Vladu Aleksandra Vučića, naučila sam jednu bitnu stvar, a to je da Vučić svima nama kaže da nismo preuzeli vlast, nego odgovornost. Opozicija se bori za vlast, mi za odgovornost – rekla je ona.

Nakon govora, predsednik se zahvalio građanima Sremske Mitrovice na podršci koju mu pružaju.

Vučić u Belegišu: “Gradićemo autoput Ruma – Šabac – Loznica”

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here