Naslovna Srem Pećinci Za Božić neradan samo utorak

Za Božić neradan samo utorak

PODELI
Foto: ilustracija

Tokom božićnih praznika, Opštinska uprava Opštine Pećinci neće raditi samo 7. januara, a već od 8. januara radi po ustaljenom radnom vremenu.

Javno komunalno preduzeće „Sava“ neće odnositi smeće samo 7. januara, a od 8. januara nastaviće sa odnošenjem smeća prema ustaljenom rasporedu. Radnici ovog preduzeća isprazniće kontejnere u onim naseljima pećinačke opštine u kojima bi prema rasporedu trebalo da se odnosi smeće u ponedeljak, a kontejneri će ponovo u tim naseljima biti ispražnjeni tokom naredne nedelje.

Toplana JKP „Sava“ će tokom praznika raditi puno radno vreme, a u slučaju hitnih intervencija potrošačima će biti na raspolaganju dežurni telefon 2436-258, dok će za prijavu sahrane građanima biti na raspolaganju telefon 062/771-257.

Tehnička služba JKP „Vodovod i kanalizacija“ dežuraće tokom praznika, a građani kvarove na vodovodnim ili kanalizacionim instalacijama mogu prijaviti putem telefona 022/2150-643 i 062/771-296.

U pećinačkom Domu zdravlja građanima će i 7. januara na raspolaganju biti služba opšte medicine od 7.00 do 19.00 časova i hitna služba 24 časa dnevno.

Apoteka pećinačkog Doma zdravlja radiće danas skraćeno do 17.00 časova, dok sutra, 7. januara neće raditi. Od srede 8. januara apoteka radi po ustaljenom radnom vremenu.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here