Naslovna Vreme Za Novu godinu oblačno i suvo, temperature u plusu

Za Novu godinu oblačno i suvo, temperature u plusu

PODELI

Direktor Republičkog hidrometeorološkog zavoda, Jugoslav Nikolić, saopštio je danas kakvo se vreme očekuje tokom naredne nedelje, a po svemu sudeći, za novogodišnju noć neće biti padavina i temperature će biti u plusu.

Danas se, kako je Nikolić objavio na Instagramu, očekuje pretežno oblačno vreme, mestimično sa kišom.

U toku noći, na krajnjem severu Srbije, moguća je susnežica, dok se u ostalim predelima produžava toplo vreme. Najniža temperatura od 2 do 9 stepeni Celizijusa, a najviša od 4 stepena na severu do 14 stepeni na jugu.

U ponedeljak oblačno, mestimično sa kišom. Na krajnjem severu u jutarnjim satima moguća je susnežica. Najniža temperatura od 1 do 7, a najviša od 3 na severu do 11 stepeni na jugoistoku.

U utorak pretežno oblačno, u većem delu suvo, na jugu i jugoistoku ponegde još slaba kiša, u višim planinama slab sneg. Najniža temperatura od 0 do 5 stepeni, a najviša od 5 do 12 stepeni.

U sredu, 29. decembra, pretežno oblačno i uglavnom suvo. Najniža temperatura od 1 do 5, a najviša od 7 do 11 stepeni.

U četvrtak pretežno oblačno, u većem delu suvo, na jugoistoku ponegde slaba kiša. Najniža temperatura od 1 do 5, a najviša od 7 do 11 stepeni.

U petak 31. decembra, pretežno oblačno i malo toplije, u većini mesta suvo, samo ponegde kratkotrajna slaba kiša. Najniža temperatura od 0 do 4, a najviša od 9 do 13 stepeni.

Za novogodišnju noć se očekuje oblačno i suvo vreme. Temperatura oko ponoći od 2 do 7 stepeni (u Beogradu oko 5 do 6 stepeni).

Prvog dana 2022. godine, u subotu 1. januara, očekuje se umereno oblačno i suvo. Najniža temperatura od 0 do 4, a najviša od 8 do 12 stepeni.

U nedelju, 2. januara umereno oblačno i suvo. Najniža temperatura od -3 do 1, a najviša od 7 do 10 stepeni.

U ponedeljak, 3. januara, u većem delu zemlje umereno oblačno i suvo, na severu pretežno oblačno, ponegde kratkotrajna kiša. Najniža temperatura od -3 do 3, a najviša od 8 do 10 stepeni.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here