Naslovna Srem Stara Pazova Za Rome 30 stanova u Staroj Pazovi

Za Rome 30 stanova u Staroj Pazovi

PODELI
Foto: RTV

Za svega nekoliko dana romske porodice iz staropazovačke opštine useliće se u nove stanove izgrađene u Fruškogorskoj ulici.

Gradnju su finansirali Evropska unija i opština Stara Pazova u okviru projekta “Uspostavljanje održivih rešenja za stanovanje Roma i unapređenje infrastrukture u romskim naseljima u opštini Stara Pazova”.

Održana pokazna vežba rada osuđenika sa psima u KPZ

Tridesetsedmogodišnja Vesna Jovanović iz Surduka samohrana je majka, ima dve ćerke od kojih je jedna završila srednju školu, a mlađa se bori s opakom bolešću. Život pod svećom do skoro je bio njena svakodnevica, a novi dom od 55 kvadratnih metara značiće za ovu tročlanu porodicu kojoj će se pridružiti i Vesnini roditelji koji su bez posla.

Uhvaćeni kradljivci: Pronađeno 23 bicikla

U okviru projekta “Uspostavljanje održivih rešenja za stanovanje Roma i unapređenje infrastrukture u romskim naseljima u opštini Stara Pazova” koji finansiraju Delegacija Evropske unije u Srbiji i opština Stara Pazova izgrađeno je 20 stambenih jedinica površine 55 kvadratnih metara i 10 stanova površine 33 kvadratna metra.

Vrednost projekta prelazi milion evra, a u toku su završni unutrašnji radovi u stambenom objektu u Fruškogorskoj ulici u Staroj Pazovi.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here