Naslovna Život Za savršen ten poslušajte ove savete

Za savršen ten poslušajte ove savete

PODELI

Maramice za lice možda su prikladnije od sredstava za čišćenje, pogotovo ako žurite, ali nemojte se oslanjati na maramice za detoksikaciju kože ako živite u gradu u kojem je zagađenje veliko.

Kada nanosite slojeve, pustite da se svaki proizvod upije dve ili tri minute kako ga ne bi razredio sledeći koji ste stavili.

Devedeset posto finih linija nastaje izlaganjem suncu, što kremu za sunčanje svrstava u obavezan asortiman za kožu mladolikog izgleda. Koristite SPF 30 ili više svakodnevno.

Koristite sredstva s vitaminom C u roku od šest meseci nakon što ste videli pigmentacijske mrlje. Melanin s vremenom sve dublje ulazi u kožu, pa je teže doći do njega.

Maske u maramici guraju hidratantne sastojke u kožu. Stavite je preko hidratantne kreme na 10 minuta uveče, a vaša će koža sledeći dan biti osvežena.

Ako se budite natečenih očiju, dodajte dodatni jastuk ispod glave dok spavate, jer gravitacija iscrpljuje dovoljno tečnosti da pomogne kod natečenosti sledećeg dana.

Vaša koža koristi omega-3 masne kiseline za proizvodnju lipida, a studije pokazuju da dodaci omega-3 poboljšavaju nivo lipida i hidrataciju kože.

Salicilna kiselina je idealna za mitesere. Ona deluje tako što povećava nivo vlage u koži i time lakše oslobađa mrtve ćelije. Možete je naći u vidu pilinga za lice, sredstava za čišćenje. Prirodni izvor ove kiseline su jagode, pa od nje možete napraviti i masku za lice.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here