Naslovna Magazin Auto Zadržavanja do dva sata; Radovi na auto-putu E-75

Zadržavanja do dva sata; Radovi na auto-putu E-75

PODELI
Foto: RTV

Prema informacijama Uprave granične policije u 7.45 sati, na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 90 minuta.

Na graničnom prelazu Kelebija, na izlazu, zadržavanje za ta vozila je 120 minuta.

Na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 120 minuta, dok je na graničnom prelazu Šid, na izlazu, zadržavanje za ta vozila 60 minuta. Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja, navodi se u saopštenju JP Putevi Srbije.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Srbiji nema zadržavanja vozila. Kada je reč o radovima na putevima Srbije, navodi se da se na auto-putu E-763, Ljig-Takovo, od 10 do 15 sati izvode radovi na redovnom održavanju. U toku radova zatvorena je vozna saobraćajna traka, u smeru ka Surčinu. Na auto-putu E-763, Surčin-Obrenovac, danas i u sredu od 7 do 15 sati izvode se radovi na košenju razdelnog pojasa, a u toku izvođenja radova za saobraćaj su zatvorene preticajne saobraćajne trake, u oba smera.

Na auto-putu E-75, petlja “Beška” – naplatna stanica “Novi Sad jug”, u smeru Beograd – Novi Sad, od 7 do 17 sati izvode se radovi na mašinskom krpljenju kolovoza.
Saobraćaj se odvija preticajnom saobraćajnom trakom, dok je vozna saobraćajna traka zatvorena za saobraćaj. U saopštenju se podseća da su na putu Obrenovac-Lončanik, u blizini mesta Zvečka, u toku radovi na redovnom održavanju, koji se izvode od osam do 15 sati.

Na deonici Metriš – Koprivničko brdo, do 15. oktobra trajaće radovi na rehabilitaciji puta, uz naizmenično propuštanje vozila, dodaje se u saopštenju.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here