Naslovna Turizam Zadržavanja na graničnim prelazima: Preševo i do sat vremena

Zadržavanja na graničnim prelazima: Preševo i do sat vremena

PODELI
Foto: Tanjug

Prema informacijama Uprave granične policije u 13.15 časova, na graničnom prelazu Preševo, na ulazu, zadržavanje za putnička motorna vozila i autobuse je 60 minuta.

Na graničnom prelazu Trbušnica, na ulazu i izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 50 minuta, na graničnom prelazu Mali Zvornik, na ulazu i izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 50 minuta, saopštili su Putevi Srbije.

Na granničnom prelazu Badovinci, na ulazu i izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 50 minuta. Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila.

Na graničnom prelazu Gostun do 31. januara radovi na sanaciji klizišta Gračanica, uz naizmenično propuštanje vozila. Alternativni putni pravac je deonica Kolovrat – Jabuka. Golubinci-Stara Pazova, u delu ulice Ćirila i Metodija u Staroj Pazovi, do 1. marta obustava saobraćaja zbog izgradnje nadvožnjaka. Alternativni putni pravac je put Stara Pazova – Inđija i Inđija – Putinci.

Pakovraće (Markovica) – Kratovska stena, do 10. januara – izmenjen režim saobraćaja zbog izgradnje petlje „Pakovraće”. Saobraćaj se preusmerava na privremenu devijaciju i kružnu raskrsnicu.

Golo Brdo-HE Ðerdap, do 20. januara od 7 do 17 časova radovi na rehabilitaciji kolovoza, uz naizmenično propuštanje vozila.

Brežđe – Divčibare, na deonici Krčmar – Divčibare – obustava saobraćaja do 31. januara zbog radova na rehabilitaciji puta. Alternativni putni pravac: obilaznica Mionica – Divci – Valjevo – Kaona – Divčibare.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here