Naslovna Srem Zamena behaton ploča u centru Stare Pazove

Zamena behaton ploča u centru Stare Pazove

Foto: rtvstarapazova.rs

STARA PAZOVA – U centru Stare Pazove, u ulici Kralja Petra Prvog ispred Pošte, juče je počela sanacija behaton ploča koje su postavljene pre petnaestak godina i koje su tokom vremena počele da propadaju, naročito kod kišnih odliva.

Radove u iznosu od 1.600.000 dinara finansira Mesna zajednica Stara Pazova, a upravo zbog finansija podeljeni su u tri faze. U prvoj je prioritet 450 kvadrata u delu ulice Kralja Petra Prvog ispred Pošte, gde je najveća frekvencija ljudi, zbog čega je odlučeno da se radovi izvode u toku vikenda. Prema planu trebalo bi da budu završeni do utorka, a uporedo se radi i čišćenje kanala kako bi mogla da otiče kišnica sa krovova zgrada koja se tu nalaze.  

Sledeće godine će se sanirati behaton ploče u Svetosavskoj, a nakon toga i u Zmaj Jovinoj ulici, objasnio je Dragoslav Bonđi, predsednik Izvršnog odbora Saveta Mesne zajednice Stara Pazova, jer se sve mora prilagođavati finsijama s kojima raspolažu.

Za popločavanje  je angažovana privatna firma iz Novih Banovaca, čišćenje kanala se radi u saradnji sa JKP Vodovod i kanalizacija, a sve uz podršku Opštine Stara Pazova.

IZVORrtvstarapazova.rs
Prethodna vestDa li zimi perete automobil češće ili ređe?
Sledeća vestI u Staroj Pazovi oskrnavljen mural posvećen Ratku Mladiću

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here