Naslovna Hronika “Zašto je MOJ SIN ubio Veljka, kako ću njegovima pred oči”: Otac...

“Zašto je MOJ SIN ubio Veljka, kako ću njegovima pred oči”: Otac momka koji je ZARIO NOŽ U SRCE DRUGU u očaju!”

PODELI

D.M. (18) je prema navodima, nožem u noći između petka i subote ubio najboljeg druga Veljka Vasiljevića (18) u Laćarku kod Sremske Mitrovice. Prema prvim nalazima istrage, sukobili su se oko devojke.

Tragedija se dogodila u parku u ulici Slobodana Penezića Krcuna, u kom su nekada sva nerazdovojna prijatelja našla da raščiste nesporazum.

– Dušan i Veljko su, kao i obično, zajedno bili u noćnom provodu. Obišli su nekoliko kafića i sve je bilo u redu do jednog trenutka. Tada je između njih izbila manja rasprava, koja je ubrzo prerasla u svađu. Iako je izgledalo da se sve smirilo, jer su se razišli i krenuli svako svojoj kući, Dušan i Veljko su nastavili da šalju jedan drugom SMS poruke – navodi izvor.

On dodaje da je pregledom prepiske na telefonima dvojice mladića utvrđeno da su se dogovorili da se nađu u parku, koji se inače nalazi u ulici u kojoj obojica žive, kako bi raščistili nesporazum oko devojke.

Veljko Vasiljević
Foto: Facebook/Vasiljevic Nenad

– Čim su se videli, izbila je tuča, a već u sledećem trenutku D.M. je izvadio nož i zabo ga direktno u Veljkovo srce. Mladić je na mestu sukoba izdahnuo, a D.M. je mirno sačekao policiju, koja ga je odmah uhapsila i odredila mu zadržavanje do 48 sati – kaže sagovornik.

Otac D.M. rekao je da ne može da veruje da je njegov sin ubio najboljeg druga.

– Bio sam te večeri na turniru u malom fudbalu u Mitrovici. Negde posle tri sata iza ponoći probudila me je vika ispred kapije. Veljkovi mama i brat su me zvali. Vikali su: Komšija, eno dece, leže u snegu na igralištu. Samo sam ogrnuo jaknu i istrčao, a tamo je već bila policija, koja nam nije dala da priđemo – kroz plač je rekao otac.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here