Naslovna Hronika Zašto je parkiranje postalo problem u Bačincima?

Zašto je parkiranje postalo problem u Bačincima?

PODELI

Meštani Bačinaca su nezadovoljni, jer kako oni misle u nedostatku parking prostora u selu radnici obližnje fabrike parkiraju svoje automobile na javnu zelenu površinu. Time utiču na uređenost sela ali pre svega ugrožavaju bezbednost saobraćaja.

Koliko jedna privatna firma može da utiče na kulturu parkiranja?

Sremska Mitrovica: Ozelenjavanje u Bloku B!

Da problemi sa neadekvatnim parkiranjem postoje i na selu primer su Bačinci. Može to i ovako reklo bi se. Pored puta pa kome smeta neka obiđe. Meštani međutim nisu istog mišljenja.

Foto: RTV

Pritužbe meštana Bačinaca u lokalnoj mesnoj zajednici po ovom pitanju nisu retkost saznaju mediji od nadležnih u selu. Stručnjaci ističu da se nepropisnim parkiranjem povećavaju šanse za neželjene sudare vozila ali i da se gubi mogućnost naplate osiguranja kada do toga dođe jer se nisu ispoštovala pravila. Takođe tu su i kazne za takvo nesavesno ponašanje problem je još veći ako se zna da je to u pitanju regionalna putna deonica.

Rusi pojačali kontrolu pašteta “Neoplante” i “Juhora”!

RTV je tokom jednog dana pokušao da od nadležnih u mesnoj industriji sazna zašto se automobili parkiraju pored puta. Ima li i da li je u planu izgradnja parking mesta predviđenih za vozila radnika, jer reklo bi se da je nedostatak prisutan?

Mi se nadamo uskorom rešenju ovog problema, ali ono što je ohrabrujuće parking mesta postoje, a tokom dana evidentno je da su vozila sa problematične lokacije posle poziva redakcije RTV preparkirana na mesto koje je predviđeno za tu namenu. Šta će nadležni dalje uraditi po ovom pitanju, ostaje nam da sačekamo i vidimo…

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here