Naslovna Magazin Auto ZASTOJ NA PUTU: Kod mesta Vlaška nesreća, obustavljen saobraćaj

ZASTOJ NA PUTU: Kod mesta Vlaška nesreća, obustavljen saobraćaj

PODELI

JP PUTEVI Srbije saopštili su da je na putu Mladenovac-Mali Požarevac (državni put 1. B reda broj 25), u blizini mesta Vlaška, obustavljen saobraćaj zbog saobraćajne nezgode.

Alternativni putni pravac je preko Sopota i Ralje.

Javnost će blagovremeno biti obaveštena o normalizaciji saobraćaja na navedenom putnom pravcu.

Na auto-putu E-75, na petlji Bežanijska kosa, u smeru Beograd-Šid, u dužini od 200 metara – danas od 10 do 17 časova radovi na postavljanju portala. U toku izvođenja radova za saobraćaj će privremeno biti zatvorene krajnja desna i vozna sobraćajna traka.

Vladimirovac – Alibunar,radovi na sanaciji putno-pružnog prelaza. U toku izvođenja radova, saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila.

Beograd-Pančevo, do 24. avgusta radovi na sanaciji oštećene mostovske ograde na Pančevačkom mostu, smer Pančevo – Beograd. U zoni radova, za saobraćaj zauzeta desna a saobraćaj će se odvijati levom saobraćajnom trakom. Radnim danima i subotom radovi od 22 do 6.00 časova, a nedeljom od 7 do 17 časova.

Vrdnik – Irig – radovi do 30. oktobra na sanaciji kolovozne konstrukcije, u toku izvođenja radova povremeno dolazi do naizmeničnog propuštanja vozila.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije u 07.30 časova na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 90 minuta, Kelebiji 120 minuta,

Mali Zvornik, 180 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here