Naslovna Srem Inđija Završava se izgradnja bunara B5 u Krčedinu

Završava se izgradnja bunara B5 u Krčedinu

PODELI
Foto: Opština Inđija

KRČEDIN – U Krčedinu su u toku završni radovi na izgradnji bunara B5 koji će obezbediti dodatne količine vode za meštane ovog naseljenog mesta, tačnije, kako kažu, 25 posto više u odnosu na trenutno stanje.

Kako je rekao Dragoljub Trifunović, direktor Javnog komunalnog preduzeća „Vodovod i kanalizacija“, radovi na izgradnji su u završnoj fazi, iskopan je bunar dubine 105 metara, a u narednom periodu bi trebalo da budu utvrđene količine vode kojima se raspolaže.

Da se radovi u Krčedinu privode kraju uverio se i predsednik opštine Inđija Vladimir Gak, koji je podsetio da je obećanje meštanima Krčedina ispunjeno i kako je istakao, radujega što je voda u Krčedinu izvanrednog kvaliteta, ukoliko sve bude po planu, radovi će biti završeni za 15 dana, i bunar će biti povezan u sistem pre letnje sezone.

Vrednost ove investicije je 11 miliona dinara. a naredna faza investicije u vodovodni sistem Krčedina je povezivanjem sa centralnim sistemom u Inđiji, čime će se trajno rešiti potencijalni problemi u vodosnabdevanju.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here