Naslovna Srem Završen „Partizanov“ teren u Sremskoj Mitrovici, radovi se nastavljaju sledeće godine

Završen „Partizanov“ teren u Sremskoj Mitrovici, radovi se nastavljaju sledeće godine

PODELI
Foto: Ozon

SREMSKA MITROVICA – Rekonstrukcija Partizanovog igrališta planirana je u dve faze, prva faza je okončana, postavljanjem golova i gumirane multifunkcionalne podloge.

Uz ove radove, urađena je sanacija tribina kao i asfaltna podloga, druga faza predviđena je za početak 2022. godine i podrazumeva LED reflektore, svlačionice i postavljanje stolica.

Pre dve godine završena je rekontrukcija zgrade Mitrovačke železničke stanice, zajedno sa trgom i spomenikom ispred zgrade kao jednim od najpoznatijih simbola Sremske Mitrovice, sa tim trendom nastavili smo i u slučaju Partizanovog igrališta kao još jednog od velikih i poznatih simbola našeg grada koji je usled zuba vremena dugo godina bio devastiran, van upotrebe stoga smo odlučili da kroz rekonstrukciju oživimo i vratimo sjaj. Posle nekoliko decenija ovde će se održavati i školska i ostala takmičenja ali i kulturno-umetničke manifestacije, rekao je zamenik gradonačelnice Petar Samardžić.

Vrednost radova je 5.800.000 dinara od kojih je četiri izdvojio Pokrajinski sekretarijat a milion i osamsto hiljada grad.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here