Naslovna Srem Ruma Završena rekonstrukcija puta Ruma-Golubinci! (FOTO+VIDEO)

Završena rekonstrukcija puta Ruma-Golubinci! (FOTO+VIDEO)

PODELI
Foto: Sremske vesti/Petar Remecki

RUMA – Danas je predsednica Opštine Ruma, zajedno sa svojim saradnicima obišla deonicu državnog puta Ruma – Golubinci.

Pogledajte kako je put izgledao pre rekonstrukcije, a kako izgleda danas!

Ovaj put je pre početka radova bio u veoma lošem stanju zbog frekvencije saobraćaja i težine kamiona koji svakodnevno prolaze kroz dva sela, Žarkovce i Putince, a Opština Ruma je odmah reagovala na apele i zahteve meštana, te je u rekordnom roku prikupljena sva neophodna dokumentacija kako bi što pre počela rehabilitacija ovog putnog pravca.

Danas ponosno mogu da kažem da smo veoma zadovoljni što su radovi završeni u predviđenom roku i što će prvenstveno meštani naših sela Žarkovac i Putinci, a onda i svi oni koji svakodnevno prolaze ovom deonicom, konačno moći bezbedno da putuju, napisala je predsednica na svom Facebook nalogu.

JP “Putevi Srbije” su za rehabilitaciju ovog putnog pravca izdvojili preko 550 miliona dinara. Put je asfaltiran, a od sutra će početi horizontalno iscrtavanje, te će na radost svih stanovnika ovog dela Srema, put uskoro biti pušten u rad.

Rekonstrukcija ovog prometnog puta od izuzetne je važnosti zbog same činjenice da ovaj put spaja teritorije tri opštine, Rumu, Inđiju i Staru Pazovu.

Opština Ruma je za kratko vreme uspela da pokrene veliki broj projekata koji su godinama čekali na realizaciju, te će se i u budućnosti nastaviti sa radom na ovako značajnim projektima.

Kako Sremske vesti nezvanično saznaju na tenderu za održavanje lokalnih puteva u Opštini Ruma, pobedila je firma “Sremput” iz Rume, koja će u narednim danima početi sa sanacijom lokalnih puteva, krpljenjem udarnih rupa, košenjem putnog pojasa, postavljanjem saobraćajne signalizacije, horizontalne i vertikalne, kao i postavljanjem ležećih policajaca na mestima gde je to potrebno.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here