Naslovna Posao Završeni radovi na postavci novog trafoa na izvorištu Batrovci

Završeni radovi na postavci novog trafoa na izvorištu Batrovci

Foto: rtv

ŠID – Odrađeni su radovi na postavci novog trafoa na izvorištu Batrovci. Posao je na području Opštine Šid prouzrokovao obustavu vodosnabdevanja potrošača. Postavka novog savremenog trafoa znači urednije snabdevanje za korisnike u narednom periodu a ujedno I rešavanje problema koji je nastao sredinom maja meseca, ističu nadležni.

Radove na postavljanju novog trafoa na izvorištu Batrovci danas je obišao zamenik predsednika Opštine Šid Zoran Semenović. U pitanju je značajan posao za JKP Vodovod koje je zahvaljujući pomoći lokalne samouprave koristilo alternativni vid napajanja od sredine maja meseca do sada. Ugradnjom novog sistema dobija se na stabilnosti u isporuci vode.

Građani njih oko 17 000 koji se snabdevaju sa ovog dela vodovodne mreže u Opštini Šid zbog kompleksnih radova nisu imali vodu tokom dana. Smatraju da je dobro što je pronađeno rešenje za napajanje izvorišta koje je pretrpelo štetu u prvoj polovini godine.

Posao koji se sprovodi vredan je preko 12 miliona dinara. Nakon sanacije objekta od požara koji se dogodio srednom maja meseca sada se postavlja i potpuno nova trafostanica sa najmodernijim sistemom napajanja.

Ulaganje u distributivni sistem će se kontinuirano nastaviti i u narednom periodu rečeno je prilikom obilaska radova na trafou. Sva ulaganja uslediće prema već zacrtanim planovima kako bi i sam kvalitet vode za piće bio na najvišem mogućem nivou u najzapadnijoj opštini srema.

IZVORrtv
Prethodna vestONE SU SRPKINJE KOJE SU SE UDALE ZA BOGATAŠE!
Sledeća vestOdržan treći Kaizen kongres, uz diskusije i gemba šetnje

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here