Naslovna Srem Inđija Završeno asfaltiranje dve ulice u Inđiji

Završeno asfaltiranje dve ulice u Inđiji

PODELI
Foto: Vojvodina uživo

INĐIJA – Lepo vreme koje je obeležilo prve dane decembra meseca omogućilo je radnicima JP “Inđija puta” da završe asfaltiranje dve ullice u Inđiji u dužini od nepunog  kilometra.

– Imali smo sreće da uspemo sad u ovih  zadnjih par lepih dana, odnosno, da imamo i topao  decembar pa da uspemo da asfaltiramo i dve ulice u Inđiji. To su ulice Miroslava Antića i Banović Strahinje. To su ulice koje se nadovezuju jedna na drugu. Zaista su bile u lošem stanju. Nisu imale rupa, već su zadnjih, pa sigurno deceniju, krpljene mnogo puta i onda se oseti dok se vozi i bile su poprilično ružne. Onda smo odlučili te dve da uradimo i sad je taj kraj živnuo. Mnogo lepše sve izgleda. One su nepuni kilometar, odnosno, 920 metara su zajedno te dve ulice. – rekao je Marko Gašić direktor JP “Inđija puta”.

Vrednost radova je 4.700.000 dinara. Ostalo je da se uradi horizontalna signalizacije, da se iscrtaju pešački prelazi, a na zahtev stanovnika ove dve ulice JP “Inđija put” će izvršiti i postavku ležećih policajaca.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here