Naslovna Dogadjaj Završeno uređenje Ulice 1. novembar u Ljukovu

Završeno uređenje Ulice 1. novembar u Ljukovu

PODELI
Foto: ilustracija

LJUKOVO: Asfaltiranje Ulice 1. novembar je završeno i meštani ovog sela dobili su modernu saobraćajnicu na koju su čekali pet decenija.

Jedna od najdužih ulica u selu, duga oko dva kilometara, presvučena je asfaltom preko postojeće kaldrme, uređene su bankine i u samom centru sela izgrađeno je više od 20 mesta za parkiranje.Investicija koju je finansirala Opština Inđija vredna je 63,1 milion dinara s pdv-om.

Asfaltiranje Ulice 1. novembar predstavlja ispunjenje predizbornog obećanja meštanima Ljukova, istakao je predsednik opštine Inđija Vladimir Gak prilikom posete ovom selu.

Ne samo da smo dobili novu ulicu nego smo dobili potpuno novi izgled centra sela. I danas je potpuno drugačiji utisak o Ljukovu kada prođete ovim putem, rekao je Gak.

Kako je dodao, ova investicija dokaz je da se podjednako ulaže u seoske sredine kao i u sam grad.

U selima nije ništa rađeno decenijama i kada uradite nešto to se vidi i potpuno promeni izgled naselja. Nikada inđijska sela nisu dobila toliko investicija kao što su dobila u prethodne četiri godine i nastavićemo tako da radimo, poručio je Gak.

U narednom periodu postaviće se ležeći policajci kod škole i vrtića, dok će JKP „Komunalac“ urediti zelene površine u putnom pojasu u ovoj ulici.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here