Naslovna Srem Završna svečanost predškolaca PU ,,Pčelica”

Završna svečanost predškolaca PU ,,Pčelica”

PODELI

Sremska Mitrovica – Završna svečanost Predškolske ustanove ,,Pčelica”, priredba svih predškolaca, održana je u PSC „Pinki”. Učestvovao je veliki broj mališana iz grada i iz sela, a gledalište je bilo malo da primi svu publiku.

Završna priredba Predškolske ustanove ,,Pčelica” tradicionalna manifestacija koja okuplja svu decu polaznike pripremnih predškolskih grupa iz svih objekata ustanove, privukla je veliki broj publike. Tačke koje su pripremila deca uzrasta šest godina, zajedno sa svojim vaspitačicama, izveli su u velikoj sali Poslovno sportskog centra ,,Pinki”.

Sirmiuminfo

Biljana Cvijetić, direktorica Predškolske ustanove ,,Pčelica” poželela je svim predškolcima uspeha u školi i daljem životu i dodala: ,,Ovom završnom priredbom ispraćamo naše predškolce, odnosno decu koja su pohađala pripremni predškolski program, a to je generacija 2012/13.godište i njih 692 u školu. Zadovoljstvo je biti ovde u ovakvom društvu i čast mi je što mogu u ime PU ,,Pčelica” da poželim deci sve najlepše u narednim danima, mesecima i godinama. Za njih sada počinje nov period, period u kojem će svoje igračke zameniti knjigama, period u kojem će im se otvoriti neka nova vrata i neka nova interesovanja. Koristim ovu priliku da pozdravim i roditelje i da im poželim puno ljubavi, razumevanja, strpljenja i puno tolerancije prema svojoj deci. Završna priredba predstavlja jedan zaista emotivan događaj, nezaboravnu uspomenu kako za decu i roditelje tako i za vaspitače.”

Ovo je tradicionalna završna svečanost predškolaca kojom prilikom se deca, na neki način, opraštaju od vrtića. U programu priredbe učestvovalo je ukupno 582 dece iz 6 gradskihih objekata i mališani iz Laćarak, Mačvanske Mitrovice, Martinaca, Kuzmina i Jarka.

Sirmiuminfo

Srećan polazak u školu poželeli su im svim prisutni, pre svih vaspitači, direktorica vrtića ali i predstavnici lokalne uprave.

Program završne svečanosti činile su muzičke tačke, uz prigodnu koreografiju. Uz originalne kostime, narodne nošnje i didaktička sredstva deca su plesala uz muziku, kola, pesme za decu ali i zabavne numere.

Završnom priredbom, odnosno današnjim danom završava se pripremni predškolski program, ova generacija dece će zajedno, već 1. septembra postati školarci i sesti u klupe mitrovačkih osnovnih škola.

Zapratite nas na instagramu i tviteru:
https://www.instagram.com/sirmiuminfo/
https://twitter.com/sirmiuminfo

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here