Naslovna Dogadjaj Zbog korona virusa i fudbalske utakmice bez gledalaca

Zbog korona virusa i fudbalske utakmice bez gledalaca

PODELI
Foto: dnevnik

Na zvaničnom portalu Fudbalskog saveza Vojvodine danas je objavljeno da će se, na osnovu najnovije odluke Vlade Republike Srbije, sve utakmice u svim ligama 14. i 15. marta 2020. godine, koje organizuje Fudbalski savez Vojvodine, igrati bez prisustva gledalaca.

Ovo se odnosi na utakmice u Srpskoj ligi Vojvodina, Vojvođanskim fudbalskim ligama „Sever“, „Istok“ i „Jug“, Omladinskim i Kadetskim ligama „Sever“ i „Jug“ i Futsal ligi Vojvodine.

Prilikom organizacije utakmice u ovim okolnostima (kada se igra bez prisustva gledalaca) klubovi (domaćin i gost) moraju se pridržavati sledećeg: svaka ekipa može da broji maksimalno 30 članova (igrači, stručni štab i rukovodstvo kluba), a klub domaćin utakmice mora da ima najviše osam skupljača lopti i pet redara.

I Područni fudbalski savez Srem objavio je da će se sve utakmice na teritoriji Područnog fudbalskog saveza do daljnjeg igrati bez prisustva publike. Mere za organizaciju bez prisustva publike u narednim okolnostima prouzrokovanim COVID-19 virusom dužni su da primenjuju svi fudbalski klubovi na teritotoriji PFS Srem.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here