Naslovna Hronika ZBOG NJEGA SE NISAM OŽENIO! Zaklao strica pred očima svog brata, niko...

ZBOG NJEGA SE NISAM OŽENIO! Zaklao strica pred očima svog brata, niko nije smeo da mu priđe, a ONDA JE IZJAVOM ZALEDIO SVE!

PODELI

Miodrag Ilić (56) iz sela Noćaj kod Sremske Mitrovice uhapšen je zbog sumnje da je nasred ulice nožem zaklao strica Milorada Ilića (76).

Kako saznajemo, stravičan porodični zločin dogodio se oko 8.30, kada je Miodrag ispred kuće sačekao strica da se vrati iz pekare, u koju je otišao biciklom.

FOTO: PRIVATNA ARHIV

Nisu smeli da priđu

– Komšinica ga je pitala da dođe da joj pomogne da nešto prenesu, međutim, Miodrag je odbio i rekao joj da nekoga čeka. Ispostavilo se da čeka upravo svog strica, koga je, čim je naišao, oborio s bicikla u kanal, a potom nožem nasrnuo na njega. Sečivo mu je zario četiri puta u grudi, a onda mu prerezao grkljan. Rez se protezao od jednog do drugog uva. Da stvar bude još gora, rekao je da se oseća odlično zbog onoga što je učinio – kaže izvor.

FOTO: VLADIMIR ŠPORČIĆ

Slaviša Petrić, komšija ispred čije kuće se dogodio zločin, kaže za Kurir da je, čuvši bolne krike, odmah istrčao iz kuće.


– Zajaukao je tri puta, a kada sam izašao napolje, imao sam šta da vidim… Miodrag je u tom trenutku zario svom stricu nož u vrat. Video sam kako ga kolje – priseća se Slaviša.

Prema njegovim rečima, ubica je potom obrisao nož o travu, zabio ga u zemlju i ostao kraj nepomičnog tela svog rođaka.

– Ubrzo se pojavio i sin ubijenog Milorada, koji je pokušao da mu priđe. Međutim, Miodrag je odmahivao rukom i govorio mu da ne prilazi. Brat od strica ga je, s užasom na licu, pitao zašto je to uradio, a on mu je odgovorio: “Zbog njega se nisam oženio!” – kaže komšija Slaviša.

On dodaje da je ubica mirno sačekao policiju i Hitnu pomoć.

FOTO: PRIVATNA ARHIVA

Pomagao mu

– Milorad je više puta pomagao svom sinovcu i nije mi jasno kako je Miodrag mogao da ga ubije. On je živeo sam u kući, a otac mu se obesio osamdesetih godina. Majka mu je preminula pre najviše četiri godine. Ima rođenu sestru, ali ona ne živi s njim. Ranije je radio i imao dobru platu, ali već duže vreme ne radi. Finansijski nije dobro stajao i često su mu sekli struju i zavrtali vodu jer nije imao da plati račune. Taj stric, koga je ubio na tako svirep način, bio je jedini koji mu je pomagao. A sad mu se tako vratilo… – govori u neverici Slaviša i dodaje da je zbog stresa koji je doživeo popio nekoliko tableta da se smiri.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here