Naslovna Srem Inđija Zbog velikog interesovanja još jedan nastup Neše Bridžisa u Кeltskom selu u...

Zbog velikog interesovanja još jedan nastup Neše Bridžisa u Кeltskom selu u Inđiji

PODELI
Foto: TO opštine Inđija

INĐIJA – Na letnjoj pozornici Кeltskog sela u Inđiji je pred mnogobrojnom publikom nastupio jedan od najboljih komičara u Srbiji, Neša Bridžis.

Veče stend ap komedije „Život“ izazvalo je veliko interesovanje publike iz Inđije i okolnih mesta, kao i Beograda i Novog Sada.

Ulaznice za ovaj nastup rasprodate su, a zainteresovanost publike je bila mnogo veća od 300 mesta koliki je kapacitet ove pozornice, te su mnogi ostali bez karte.

Kako je interesovanje publike bilo veoma veliko Turistička organizacija opštine Inđija najavila je novo veče komedije u četvrtak 25. avgusta od 21 čas, na istom mestu ali sa novom predstavom „Muško ženski svet“.

Publika je osim u atmosferi smeha i dobre zabave uživala i u prelepom večernjem ambijentu Кeltskog sela, a mnogi su ga prvi put posetili ovom prilikom.

Sudeći po zadovoljstvu i pozitivnim komentarima, verujemo da brojni posetioci polako postaju stalni posetioci kako večernjih tako i dnevnih sadržaja koje u Кeltskom selu organizujemo tokom čitave sezone.

Prodaja karata za novu predstavu “Muško ženski svet” počinje od danas u Кeltskom selu u Inđiji gde se mogu kupiti subotom i nedeljom od 9 do 21 čas, a od ponedeljka i u Turističkoj organizaciji opštine Inđija,  i to radnim danima od 7 do 15 časova.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here