Naslovna Život Žene sveta otkrivaju kako ostaju pozitivne i zdrave

Žene sveta otkrivaju kako ostaju pozitivne i zdrave

PODELI

“Najbolji savet koji mogu da dam je- hodajte kada god je to moguće. Moj posao je 35 minuta udaljen od moje kuće i svaki dan idem s posla do kuće pešaka. I to bukvalno svaki dan. To je dobra osnovna vežba, a pomaže mi i da se rešim nakupljenog stresa na poslu. Nekad sam mrzela hodanje, ali sada mu se radujem, i ako se slučajno koji dan odvezem na posao automobilom, stvarno mi nedostaje”, izjavila je za jedan strani portal žena iz Irske.

Žena iz Japana:

“Prošlo leto sam s praktikovanjem jednodnevnog posta jednom nedeljno. Dvadeset četiri sata pijem samo vodu ili nezaslađeni čaj. Na početku je to bilo zbog toga da bih izgubila na težini, ali osim smanjenja težine, primetila sam kako mi se krvni pritisak normalizovao i kako sam postala sklonija zdravijim namirnicama. Takođe, koža mi izgleda mlađe i zdravije, a i ja osećam kako imam više energije.”

Žena iz Francuske:

“Sledim osnovna pravila: Jedem raznovrsnu hranu pripremljenu od namirnica i po receptima iz celog sveta, izbegavam velike restoranske porcije, jedem redovno, bez preskakanja obroka i, što je najvažnije, za svaki glavni obrok uzmem 30 minuta kako bih uživala u hrani.”

Žena iz Meksika:

“Svako jutro, čak pre kafe ili čaja, uzmem jednu kašiku meda. Med je odličan antibiotik i odličan za prevenciju svih bolesti, a nema ukus leka. Otkako imam taj ritual ujutro, za tri godine najgora bolest koju sam imala je trodnevna prehlada.”

Žena iz Brazila:

“Uvek, uvek nanosite zaštitni faktor. Sunce je korisno, ali da biste mogli da ga podnesete, morate se štititi. Uz kreme sa zaštitnim faktorom to znači i hraniti se zdravo, jesti mnogo orašastih plodova poput badema i koristiti maslinovo ulje. Takođe, preferiram ribu nad mesom.”

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here