Naslovna Sport Zlatni atletičari Srema

Zlatni atletičari Srema

PODELI

U subotu i nedelju u Krušecu održano je prvenstvo Srbije u atletici za seniore i seniorke, iz Atletskog kluba „Srem“ iz Sremske Mitrovice na ovom prvenstvu nastupilo je sedmoro atletičara i osvojilo pet medalja.

Medalje su osvojili Marija Vučenović, Slavko Stević,Vojislav Gvero, Vedran Samac i Darko Radaković.

Prvog dana takmičenja, Marija Vučenović je osvojila prvo mesto u bacanju koplja sa 54, 67, Vojislav Gvero je bio drugi u bacanju kladiva sa bačenih 53, 34, Slavko Stević iako je tek prvu godinu junior osvojio je bronzu s preskočenih 206cm.

Drugog dana opet uspesi. Darko Radaković u Bacanju disk sa 48, 16 i šlag na tortu stavlja Vedran Samac koji pobeđuje u bacanju koplja. Vedran je ostvario veoma dobar rezultat od 77,18m .

Pored takmičara koji su osvojili medalje treba spomenuti i veoma dobre nastupe Aleksandre Kostadinović koja je osvojila četvrto mesto u trci na 5000m, Mirka Maune – bio peti na 3000m i Dejana Antunovića – 6 na 3000m stipl. Mirko i Dejan su još juniori.

 

* Vest objavljena u sklopu projekta koji je sufinansiran iz budžeta AP Vojvodina. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Pokrajinskog sekretarijata za kulturu, javno informisanje i odnose s verskim zajednicama, koji je dodelio sredstva.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here