Naslovna Dogadjaj „Zlatno pero“ promovisalo zbornik – ćirilica je nadahnuće

„Zlatno pero“ promovisalo zbornik – ćirilica je nadahnuće

Foto: vesti online

U Srpskom kulturnom klubu u Dibendorfu književno veče su organizovani članovi Literarnog kruga Zlatno pero povodom objavljivanja njihovog zbornika „Nadahnuća“ kojeg su štampali ćiriličnim pismom s izdavačem Književnim klubom „Miroslav – Mika Antić“ iz Inđije. Ova knjiga našla se i na štandu Krajiškog privrednika na nedavno završenom Sajmu knjiga u Beogradu.

Zlatomir Borovnica , predsednik Književnom kluba „Miroslav – Mika Antić“ uputio je čestitke vrednim zemljacima koji u dijaspori neguju srpsko pismo.

Prijatnu atmosferu uveli su znatiželjnu publiku tanani zvuci violine maestra dr Vlade Joksića.

Milka Kajganić, predsednica Zlatnog pera je pozdravila goste među kojima su bile i pesnikinje Milica Berlot, Nevenka Đukić i Milena Puljarić iz Udruženja „Zdravko Đekić“ iz Štutgarta. Uz njih su se publici predstavili i: Sava Gajić Ivić, Ivana Prlina Nikodijević, Bogica Jevtić, Željka Šafer, Mileta Simić, Vića Mitrović i Dušanka Ugrica.

Anegdotama s Korduna Milka Kajganić je dobrano nasmejala već veselu publiku. Da će ovo književno udruženje i dalje pripremati ovako lepa druženja istakao je na kraju večeri Zoran Jovanović, poznati sindikalni aktivista.

IZVORvesti online
Prethodna vestVoša jednim golom do tri boda, utakmica prekinuta zbog vređanja Kokeze
Sledeća vest“Briga za decu je zajednička odgovornost”

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here