Naslovna Sport Značajna podrška FSS pred nastavak sezone

Značajna podrška FSS pred nastavak sezone

PODELI
Foto: ilustracija

U fazi priprema za nastavak fudbalske sezone dva kluba iz pećinačke opštine dobila su podršku Fudbalskog saveza Srbije. Fudbalskim klubovima „Napredak“ iz Popinaca i „Srem“ iz Sremskih Mihaljevaca stigla je novčana donacija FSS koja će, slažu se u upravama oba kluba, olakšati klubovima funkcionisanje u nastavku sezone.

Po rečima Boška Petrovića, sportskog direktora FK „Napredak“, svaki vid donacije i pomoći nesumnjivo mnogo znači u funkcionisanju kluba, koje je otežano zbog situacije sa korona virusom.

„Donacija Fudbalskog saveza Srbije biće utrošena na poboljšanje uslova za trening i za nastavak ulaganja u infrastrukturu stadiona. Naravno, Fudbalski klub Napredak se srdačno zahvaljuje FSS, ali i matičnom Sportskom savezu „Razvoju sportova“ na ukazanom poverenju i pomoći. Podrudićemo se da sve opravdamo rezultatima na terenu“ – kaže Petrović.

Zahvalnost Fudbalskom savezu Srbije izrazio je i Stevica Čubrilov, sportski direktor FK „Srem“.

„Donacija FSS će nam u mnogome pomoći u unapređenju infratsrukture stadiona. Deo sredstava biće iskorišćen zanabavku kućica za rezervne igrače, a ostatakza postavljanje reflektora, kako bismo maksimalno osvetlili jednu polovinu terena. Osvetljavanje terena će mnogo pomoći, kako seniorskom pogonu, tako i mlađim selekcijama u organizovanju treninga u kasnim poslepodnevnim satima, zbog obaveza igrača na poslu i u školi“ – izjavio je Čubrilov.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here