Naslovna Srem Pećinci Značajno priznanje koje obavezuje

Značajno priznanje koje obavezuje

PODELI

Centar za socijalni rad Pećinci proglašen je najboljom ustanovom socijalne zaštite u Republici Srbiji za 2019. godinu, a zbog epidemiološke situacije svečano uručenje nagrada organizovano je 27. aprila, u Beogradu.

Nagradu je primila direktorka ove ustanove Biljana Jovičić, koja je tom prilikom rekla da pećinački Centar spada u kategoriju malih centara, kao i da svega osam zaposlenih pokriva 15 mesnih zajednica, te je stoga ova nagrada izuzetno važna i podsticajna.

“Želela bih da se zahvalim u ime svih zaposlenih svima koji su prepoznali kvalitetan rad u Centru za socijalni rad Pećinci, pre svega pećinačkoj lokalnoj samoupravi koja nas je predložila, ali i Komisiji Udruženja stručnih radnika koja je donela ovu odluku. Učinili ste da se osećamo ponosni, zadovoljni i prepoznatljivi u resoru socijalne zaštite” – rekla je Jovičić i dodala da je nagrada izuzetno obavezujuća, kako za sve stručne radnike tako i za nju kao direktora, jer treba da nastave da rade istim tempom, istim kvalitetom rada i da opravdaju ovu značajno priznanje.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here