Naslovna Politika Zorana Mihajlović: Nova vlada će biti srpska, kao i prethodne

Zorana Mihajlović: Nova vlada će biti srpska, kao i prethodne

PODELI
Foto Tanjug/ Video arhiva

Potpredsednica vlade i ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović izjavila je danas da će nova Vlada Srbije, kao i dosadašnja, i kao i sve prethodne i sve buduće, biti srpska.

“Ne razumem komentare koji su u stvari pokušaji da se, kad ne možete da nađete realne zamerke na nečiji rad i uputite kritiku na posao koji obavlja, krene sa napadima da je neko proamerički čovek ili američki špijun, kao što za mene često govore. Ne, naše vlade su srpske, čine ih ministri iz ove države, tako je bilo i tako će biti”, izjavila je Mihajlović.

Dodala je da još nisu vođeni razgovori o tome ko će sve biti u novoj vladi, ali da je svakako važnije od personalnih rešenja da vlada bude efikasna i kompaktna, s obzirom na pritiske i izazove koji se očekuju u narednom periodu.

“Nismo vodili nikakve razgovore o tome ko će sve činiti novu vladu, ali je svakako za sve nas važnije kakva ce ta vlada biti, kako ce i koliko raditi, biti efikasna, jer ulazimo u jako težak period i kada je rec o Kosovu i Metohiji, a vidimo najavu dolaska raznih savetnika, i američkih, britanskih, francuskih, nemačkih”, rekla je ona gostujući na TV Prva.

Pred nama je i energetska i finansijska kriza i zato je izuzetno važno da vlada bude stručna, vredna, kompaktna i da se zajedno borimo, rekla je Mihajlović, odgovarajući na pitanje da li ce biti ministarka u buducoj Vladi Srbije.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here