Naslovna Politika Zorana Mihajlović: Teška vremena traže snažnu vladu stručnjaka

Zorana Mihajlović: Teška vremena traže snažnu vladu stručnjaka

PODELI
Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Potpredsednica Vlade i ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović izjavila je danas da očekuje jaku, autoritativnu Vladu koja će nastaviti da sprovodi politiku evrointegracija.

Naš put je jasan – to je članstvo u EU. To je politika Vlade i to je jasno rekao i predsednik Vučić. Vlada sprovodi politiku evrointegracija i sve što radimo jeste upravo u vezi sa ispunjenjem standarda EU. Kad se u medijima govori o poslednjim istraživanjima u stavovima građana prema EU, zaboravlja se da se 20 godina priča o tome kako Evropa stalno nešto traži od nas, a ne govori se o tome koliko je za nas važno i dobro da dostignemo te standarde, rekla je ona za TV Hepi.

Mihajlovićeva je ponovila stav da smatra da Srbija treba da dobije snažnu, autoritativnu Vladu u kojoj će biti obrazovani, stručni ljudi koji imaju rezultate.

Mislim da je to nešto što svi žele, da bi svaki građanin rekao da je dobro da imamo jaku Vladu ako znamo da je ispred nas najteži period u poslednjih 20 godina. Funkcija je samo mogućnost da uradite nešto dobro za svoju državu. Autoritet se dobija znanjem i rezultatima, a ne tako što će se neko zaklanjati iza predsednika i čekati da neko drugi uradi njihov posao, rekla je Mihajlovićeva, kako je saopštilo ministarstvo.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here